Banner-TJM

17.11.2015

Et medlemsskab med bonus

Som kunde i Tjenestemændenes Forsikring er du automatisk medlem af Trygheds-Gruppen og har mulighed for at få udbetalt bonus. Som medlem kan du også påvirke bl.a. TrygFondens og TryghedsGruppens strategi og bonus.
Læs mere på www.tryghedsgruppen.dk

Download faktaarket her.


tjm-nyhedsgrafik-0415

27.04.2015

Så du forbrugerudsendelsen "Penge" på DR1

Udsendelsen satte forkus på, hvad forsikringer koster hos de forskellige selskaber. Her blev Tjenestemændenes Forsikring fremhævet som et af de billigste forsikringsselskaber på markedet, og Lars Baadsgaard fra Forbrugerrådet kunne konkludere, at der er tale om rigtig gode forsikringer, som prismæssigt ligger det rigtige sted. Hans råd var derfor, at er man forsikret hos Tjenestemændenes Forsikring, er der ingen grund til at skifte forsikring.

Denne vurdering glæder os naturligvis, da vi hele tiden bestræber os på at være medlemmernes bedste forsikringsselskab.
På vores hjemmeside tjm-forsikring.dk finder du en nyhed med link til udsendelsen. Vi håber, du vil klikke ind og se eller gense programmet, og at du vil gøre dine medlemmer opmærksomme på nyheden.

Se nyheden her

 

sneferie

09.02.2015

Nyheder fra Tjenestemændenes Forsikring

Nu nærmer vinterferien sig og bagefter følger forårets mange korte og længere helligdage og ferier. Før du tager rejser afsted, husk at undersøge om du er rigtigt forsikret.


Læs mere i nyhedsbrevet

 

12.01.2015

Rejseforsikring - det koster ikke ekstra

Rejseforsikringen har fra 1. august 2014 dækket mere end tidligere, fordi det gule sundhedskort ikke længere kan bruges til lægebehandling i Europa.

Tjenestemændenes Forsikring valgte allerede dengang ikke at sætte prisen op på rejseforsikringen, og den beslutning gælder stadig.
Du får derfor mere dækning på din rejseforsikring, uden at det koster ekstra.


Læs mere om rejseforsikring her

 

28.11.2014

Nyheder fra Tjenestemændenes Forsikring

christmas

I denne nyhedsorientering kan du bl.a. læse om en TJM-kunde, der har haft behov for rådgivning via Tryg ID, en plus fordel, som kunder med Familie- eller Indboforsikring hos os har. Du kan også læse om, at vi har fået ny formand for bestyrelsen i Tjenestemændenes Forsikring.


Læs mere i nyhedsbrevet

 

03.05.2014

Rejseforsikring hos Tjenestemændenes Forsikring

ferie

Med en rejseforsikring hos Tjenestemændenes Forsikring er du godt dækket, også efter 1. august 2014 Du skal dog altid huske at have det blå EU-sygesikringskort med, når du rejser på ferie i Europa/EØS.

Rejseforsikring fra Tjenestemændenes Forsikring koster det samme, også efter 1. august 2014 Vi udvider dækningen, så rejseforsikringen dækker lige så godt som inden 1. august 2014, uden at det koster ekstra. Det gælder både for vores nuværende kunder og for alle nye kunder. Læs mere om rejseforsikring på www.tjm-forsikring.dk eller kontakt din forsikringstillidsmand.


Læs mere i nyhedsbrevet om rejseforsikringer

 

12.12.2013

Storm, stormflod og december råd

december_storm

Vi slap desværre ikke for vejrets uregerligheder. Først rasede stormen d. 28. oktober 2013 og mindede mange om, hvorfor det er en fordel at være forsikret. Væltede træer, nedfaldne tagsten og ødelagte biler. Knap 4.500 skader blev anmeldt i de følgende dage og uger.


Torsdag d. 5. december 2013 kom "Bodil" forbi og den efterfølgende stormflod. Fredag modtog vi knap 1.000 skadeanmeldelser og lørdag d. 7. december 2013 havde vi 14 skadebehandlere på arbejde, for at tage imod yderligere anmeldelser og behandle sager, også relateret til stormfloden fredag d. 6. december 2013.


Læs mere i nyhedsbrevet om stormen, stormflod og december råd

 

02.10.2013

Fordele i efteråret

tjm_10_2013

Når septembers blå himmel afløses af oktober måneds mere grå, blæsende og våde vejr, er det rart med nogle små lyspunkter. Dem får du flere af i dette nyhedsbrev, fordi du er kunde hos Tjenestemændenes Forsikring.

Den 1. oktober 2013 lancerer vi Plus Fordele - fire nye fordele, som
kunder med Indbo-/Familieforsikring hos Tjenestemændenes Forsikring har adgang til. At sammenhold betaler sig, får Børnecancerfonden også glæde af - det kan du læse mere om i dette nyhedsbrev.


Læs mere i nyhedsbrevet om fordelene

 

01.06.2013

Sommerforsikringer

tjm-sommer

Sommeren står for døren. Det betyder højsæson for ferie, højsæson for indbrud og højsæson for skybrud. Her får du forskellige råd, som forhåbentlig kan være med til at forebygge eventuelle skader.


Læs mere i nyhedsbrevet om sommerforsikringer

 

15.04.2013

Forårsforsikringer

Article_04-2013_1

Foråret byder på blandet vejr, men det bliver stadig lunere. Snart skal bilerne skifte til sommerhjul og mange begynder så småt at lukke fritidshuset op og gøre forårsrent. Forårets helligdage betyder også, at flere rejser væk - og så skal rejseforsikringen naturligvis være i orden og du skal have tjek på rødt eller grønt kort til bilen. Kører du MC, bør du overveje MC-dækning på din Ulykkesforsikring.


Læs mere i nyhedsbrevet om forårsforsikringer

 

Rejseforsikring - det koster ikke ekstra

Rejseforsikring - det koster ikke ekstra

 

For tredje år i træk scorer Tjenestemændenes Forsikring højt i MATI kundetilfredshedsundersøgelsen. 8 ud af 10 kunder vil anbefale Tjenestemændenes Forsikring til deres familie og kolleger, og generelt vidner undersøgelsen om tilfredse og loyale kunder.


Læs resten af artiklen her.

 

 

20.08.2012

Tjek om dit barn har en ulykkesforsikring

Børn er ikke, som mange fejlagtigt tror, meddækket på forældrenes ulykkesforsikring og ikke automatisk ulykkesforsikret via skole eller institution. Kommunernes kollektive børneulykkesforsikringer ophørte i 2011.
Tjenestemændenes Forsikring anbefaler, at alle børn har en ulykkesforsikring fra fødslen.


Læs mere i nyhedsbrevet om ullykkesforsikring

 .
Facebook
Kommer snart
Twitter
Kommer snart
Kontakt Bestyrelsen
Svend Aukens Plads 11
2300 København S
Send mail