Banner-HKKBHBESTBanner-HKKBHBESTBanner-HKKBHBEST

Hvad laver Københavnerbestyrelsen?

 

Københavnerbestyrelsen er det overordnede organ som samler de 7 forvaltningsklubber i Københavns Kommune, og repræsenterer ca. 3.400 medlemmer.

BIF Beskæftigelse- og Integrationsforvaltningen
BUF Børn- og Ungeforvaltningen
KFF Kultur- og Fritidsforvaltningen
SOF Socialforvaltningen
SUF Sundhed- og Omsorgsforvaltningen
TMF Teknik- og Miljøforvaltningen
ØKF Økonomiforvaltningen


Bestyrelsen består af klubformændene og en repræsentant fra hver Forvaltningsklub, samt den på generalforsamlingen valgte formand for Københavnerbestyrelsen. Vores formål er at varetage medlemmernes fælles faglige og økonomiske interesser, herunder særlig løn-, pensions-, ansættelses-, uddannelses- og arbejdsvilkår samt at agere i forhold til de politiske niveauer i Københavns Kommune og med kompetencen til at fastlægge og koordinere politikker på området.

Vi giver information om Københavnerbestyrelsen, forvaltningsklubberne og andet af interesse for medlemmer ansat i Københavns Kommune. Du kan som medlem tilmelde dig kulturelle arrangementer og benytte dig af tilbud fra M Ferie direkte på siden. Derudover kan du hente overenskomster, vedtægter og andre nyttige informationer. Få de seneste nyheder om din egen HK klub - og tjek datoer for arrangemeneter, bestyrelsesmøder m.m.

Hjemmesiden samler al nødvendig information og gør den let tilgængelig for dig,
Vi håber, at du som medlem får gavn og glæde af bestyrelsens hjemmeside!

valg_2015
stem

.
Facebook
Kommer snart
Twitter
Kommer snart
Kontakt Bestyrelsen
Svend Aukens Plads 11
2300 København S
Send mail